خرید و فروش انواع پلی اتیلن

خرید و فروش انواع پلی اتیلن

خرید و فروش انواع پلی اتیلن

زمان مطالعه: 5 دقیقه

خرید و فروش انواع پلی اتیلن با توجه به مصارف بالای آن در صنایع مختلف، از بازار بسیار داغی برخوردار می باشد. پلی اتیلن یکی از انواع موادی می باشد که با توجه به استانداردهای مختلف دارای تنوع بسیاری است. در این بخش می خواهیم شما را با میزان خرید و فروش انواع پلی اتیلن، ویژگی های هریک از انواع این نوع ماده و کاربرد آن ها آشنا سازیم تا با کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، بهترین استفاده را از آن داشته باشید.

میزان خرید و فروش انواع پلی اتیلن

پلی اتیلن دارای میزان خرید و فروش فوق العاده‌ای است. صنایع مختلف نیاز مبرم به استفاده از مواد پلی اتیلنی دارند چرا که با قیمت بسیار مناسبی وارد بازار می شود. این نوع مواد را می توان از خانواده پلی الفین‌ها دانست که بالاترین میزان تولید و استفاده را در میان انواع مواد پلیمری به خود اختصاص داده‌است. پلی اتیلن درنتیجه فرایند پلیمره کردن یا پلیمریزاسیون اتیلن به دست می آید.

سه نوع اصلی پلی اتیلن عبارتند از پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن سبک خطی و پلی اتیلن سبک که دارای ویژگی های منحصر به فرد می باشند. هریک از انواع پلی اتیلن ها خصوصیات مختلفی دارند و کاربردهای متنوعی را نیز به خود اختصاص داده‌اند. برخی از انواع پلی اتیلن ها دارای خواص مشابه و برخی نیز دارای خواص متفاوت هستند.

انواع پلی اتیلن

انواع پلی اتیلن

پلی اتیلن دارای انواع مختلف است که هریک کاربردها، ویژگی ها و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مختلفی دارند. از انواع این نوع پلی اتیلن می‌توان به پلی اتیلن سبک یا شاخه‌ای، پلی اتیلن متوسط یا نیمه سنگین، پلی اتیلن خطی یا سنگین، پلی اتیلن خطی با چگالی خطی و پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا اشاره کرد.

پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا

این نوع پلی اتیلن در برابر ضربه، شکست بر اثر فشار، هرگونه اعمال سختی، سایش مقاومت بسیار بالایی دارد. چرا که در ساختار این نوع ماده از زنجیره‌های خطی طولانی استفاده شده است. معمولا از این نوع پلی اتیلن در مواردی استفاده می شود که نیاز به مقاومت بسیار بالای در برابر هرگونه سایش و فشار دارند. از این نوع ماده برای ساخت انواع فیبرهای فشار قوی استفاده می‌شود.

علاوه بر این بهترین جایگزین برای کولار در جلیقه های ضدگلوله است که نوعی پلی آمید نیز شناخته می شوند. از صفحات بزرگ پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا به عنوان زمین اسکیت یخی نیز استفاده می گردد.

 خواص شیمیایی پلی اتیلن ها

پلی اتیلن با دانسیته بالا

از تفاوت های مهم میان پلی اتیلن شاخه‌ای و پلی اتیلن خطی می توان به استحکام کششی بالای پلی اتیلن خطی اشاره کرد. اما از سوی دیگر، پلی اتیلن های شاخه‌ای بسیار آسان تر مورد استفاده قرار می گیرند و با قیمت ارزان تر نیز به فروش می رسند. پلی اتیلن سنگین با دانسیته بالا در نتیجه فشار پایین تولید می شود. این نوع ماده دارای اشکال بزرگ تر است و از آن به عنوان مواد ورقه‌ای مورد استفاده در داخل مخازن، عایق ستون‌ها استفاده می‌شود. جالب است بدانید در این نوع پلی اتیلن از جوش حرارتی نیز استفاده می‌گردد.

پلی اتیلن با اتصالات عرضی

پلی اتیلن با اتصالات عرضی دارای چگالی بسیار بالایی است چرا که از پیوندهای عرضی در ساختار پلیمری آن استفاده شده‌است و به نوعی گرماسخت می‌باشد. در صورتی که آن را در معرض دمای بالا قرار دهیم، جریان پذیری آن کاهش پیدا می‌کند و از سوی دیگر مقاومت آن، افزایش می‌یابد. از این نوع اتصالات در لوله‌کشی آب اشامیدنی استفاده می‌شود. همچنین در تهیه لوله‌های جریان آب گرم و قطعات قالب گیری شده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میزان خرید و فروش انواع پلی اتیلن

پلی اتیلن متوسط

پلی اتیلن متوسط در برابر ضربه مقاومت بالایی دارد. این نوع پلیمر را می توان از انواع پلی اتیلن هایی دانست که دارای بالاترین مقاومت شیمی هستند. از این نوع پلی اتیلن در تولید انواع بسته‌بندی‌های مختلف، درب‌های بطری، لوله‌های گاز و اتصالات استفاده می شود.

پلی اتیلن سبک خطی

از این نوع پلی اتیلن در تولید فیلم های پلاستیکی مانند کیسه فریزر استفاده می شود. این نوع پلی اتیلن نسبت به پلی اتیلن سبک دارای مقاومت کششی بالاتری است و در برابر سوراخ شدن و ضربه مقاومت بالایی دارد.

پلی اتیلن سبک با دانسیته پایین

این نوع پلی اتیلن دارای شکل نامظنم است. از انجایی که دارای خواص مختلفی مانند، شفافیت بالا، مقاومت فشاری، مقاومت در برابر سختی، انعطاف پذیری و انبساط پذیری است.

پلی اتیلن خیلی سبک

از پلی اتیلن خیلی سبک برای تولید انواع لوله‌ها و شلنگ ها، مواد غذایی یخ زده و کیسه‌های یخ، بسته‌بندی مواد غذایی استفاده‌می‌شود. همچنین پس از ترکیب با پلیمرهای دیگر، بهترین نوع اصلاح کننده ضربه شناخته‌می‌شود.

انواع پلی اتیلن

خواص شیمیایی پلی اتیلن ها

پلی اتیلن ها موادی هستند که از پایداری شیمیایی فوق العاده‌ای بهره مند می باشند. این نوع مواد دارای هیدروکربن غیرقطبی بوده و با جرم مولکولی بالا اشباع شده‌اند. از این رو خواص شیمیایی آن مشابه پارافین می‌باشد. مواد پلی اتیلنی دارای شکل متقارن هستند به همین دلیل ساختار بلورین دارند. با افزایش چگالی و دانسیته این نوع مواد و نیز افزایش پایداری شیمیایی و مکانیکی آن، بلورینگی پلی اتیلن نیز افزایش می یابد.

این نوع مواد در صورت قرارگیری در دمای بالاتر، در هیدروکبن های آروماتیک و حلال های کلرینه حل می شود. به هیچ عنوان جاذب آب نیست. به همین دلیل از آن در تهیه لوله‌های مختلف استفاده می شود. این نوع مواد نسبت به گازهای قطبی و بخار آب نفوذپذیری ناچیزی دارند. اما اکسیژن و دی اکسید کربن به راحتی می توانند از آن عبور کنند.

اگر مواد پلی اتیلنی را در برابر تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید، شکننده می شوند. از این رو برای افزایش پایداری این نوع مواد از کربن بلک استفاده می شود. اگر این نوع مواد را روی شعله آبی قرار دهید به آرامی می سوزند و بویی شبیه به بوی پارافین خواهند داشت. مواد پلی اتیلنی در صورت اصلاح دارای خاصیت چاپ پذیری خواهند بود.

بازرگانی آهیر عرضه کننده و تولیدکننده انواع پلی‌اتلین‌های باکیفیت و قیمت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. جهت خرید این محصولات و مشاوره بیشتر می توانید با کارشناسان ما در مرکز فروش تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۹۱۲۶۱۵۹۰۰۳

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

دسته بندی

محبوب ترین مقاله ها

فرآورده های پلی اتیلن
۱ خرداد ۱۴۰۳

فرآورده های پلی اتیلن به صورت گسترده ای در زندگی روزمره ما حضور دارند و شامل ...

موارد مصرف پلی پروپیلن
۱ خرداد ۱۴۰۳

پلی پروپیلن، به عنوان یکی از پرمصرف ترین و اساسی ترین پلیمرهای جهان، جایگاه مهمی در ...

کاربرد پلی اتیلن تزریقی
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

پلی اتیلن سنگین تزریقی (HDPE) یکی از جنس های ترموپلاستیک است که به دلیل ویژگی های ...

کاربرد انواع مستربچ در صنعت پلیمر
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

مستربچ، یکی از عوامل اصلی در صنعت پلیمر است که در فرایند تولید مواد پلیمری به ...

مواد اولیه پلاستیک در بسته بندی چه نقشی دارند؟
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

مواد اولیه پلاستیک در بسته بندی نقش بسیار حیاتی و اساسی دارند. این مواد، به عنوان ...

آینده گرانول بادی
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

گرانول بادی یک ماده متشکل از ذرات کوچکی است که به صورت خودکار اندازه و شکل ...

برچسب ها