نماد سایت بازرگانی آهیر

خرید و فروش پلی اتیلن

خرید و فروش پلی اتیلن
زمان مطالعه: 5 دقیقه

خرید و فروش پلی اتیلن در بازار‌های مختلف انجام می‌شود. تولیدکننده‌ها از فروشندگان اصلی این محصول می‌باشند که خرید پلی اتیلن از آن‌ها اقتصادی‌تر می‌باشد. این کالا‌ها دارای علامت استاندارد هستند که در هنگام انتخاب لازم است به این نکته دقت کنید. پلی اتیلن‌ها نوعی پلیمر گرما ذوب می‌باشند و انعطاف پذیری بالایی دارند.

این مواد در ساخت پلاستیک‌های مختلف بسیار پرکاربرد می‌باشند. پیشرفت صنعت پلاستیک سازی ایران به لطف وجود پلی اتیلن‌ها می‌باشد. پلی اتیلن‌ها در انواع متنوعی تولید می‌شوند که هر کدام از آن‌ها کاربرد خاصی دارند. در این مقاله با پلی اتیلن‌ها و کاربرد آن‌ها بیشتر آشنا خواهید شد.

پلی اتیلن چیست؟

پلی اتیلن نوعی پلیمر گرما ذوب است که در اثر گرما به مایع تبدیل می‌شود و دوباره با سرد شدن حالت جامدی پیدا می‌کند. این ماده انعطاف پذیری فوق العاده‌ای دارد و یکی از پرکاربرد‌ترین موادی است که در ساخت پلاستیک بکار می‌رود. پلی اتیلن از افزودن مونومر‌ها یا مولکول‌های کوچک اتیلن ساخته می‌شود. این ماده در شیمی با فرمولn C2H4)) نمایش داده می‌شود.

ساختار پلی اتیلن دارای پیوند‌های کربن و هیدروژن می‌باشد، این پیوندها گاهی دارای شاخه‌های کوتاه یا بلند می‌باشند. این ماده دارای ساختار کریستالی است. مواد اولیه‌ی پلی اتیلن نفت یا گاز طبیعی می‌باشند. پلی اتیلن پس از استخراج و پالایش نفت بدست می‌آید. این ماده در رنگ‌ها و انواع متنوعی تولید می‌شود که هر کدام از آن‌ها کاربرد خاصی دارند. پلی اتیلن وزن سبک و استحکام بالایی دارد به این علت در مقایسه با پلیمر‌های دیگر بیشتر بکار برده می‌شود.

امروزه کاربرد پلی اتیلن در صنعت لوله سازی بسیار افزایش یافته است، لوله‌های آب و فاضلاب در زندگی امروزی اهمیت بالایی دارند. پیشرفت و ترقی صنعت پلاستیک سازی ایران به وجود پلی اتیلن وابسته است.

انواع پلی اتیلن‌ها و کاربرد آن‌ها

برای خرید و فروش پلی اتیلن‌‌ها لازم است در مورد انواع آن‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنیم. پلی اتیلن‌ها ساختار مشخصی دارند که در ویژگی‌های کلی آن‌ها تأثیر می‌گذارند. آن‌ها در  وزن‌ها‌ی مولکولی زیاد و کم، سبک، خطی و سنگین تولید می‌شوند. این پلی اتیلن‌ها هر کدام مشخصات و کاربرد‌های خاصی دارند که در ادامه به معرفی پرکاربردترین آن‌ها خواهیم پرداخت.

پلی اتیلن HDPE

پلی اتیلن سنگین یا HDPE مومی شکل و انعطاف پذیر می‌باشد که ساختار آن بیشتر به خطی می‌گراید. این پلی اتیلن در دمای حدود ۶۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱۰ الی ۸۰ بار تولید می‌شود. پلی اتیلن سنگین ویژگی‌های بارزی دارد و کاربردی‌تر است. این نوع پلی اتیلن در مقابل ضربه و ساییدگی مقاومت بالایی دارد و گزینه‌‌ی مناسبی برای ساخت وسایل پلاستیکی قابل استفاده در زیر زمین و مقابل نور آفتاب می‌باشد.

پلی اتیلن سنگین در برابر حلال‌ها و مواد شیمیایی مختلف مقاومت بالاتری از خود نشان می‌دهد. مقاومت کششی آن بالا است و در ساخت وسایل پلاستیکی قدرت پردازش آن عالی می‌باشد. ویژگی‌های خاص پلی اتیلن سنگین سبب شده که در ساخت لوله‌های آب و فاضلاب، مخازن بزرگ آب و مواد شیمیایی، لوله‌های گاز، لوله‌های انتقال آب کشاورزی، تور‌های ماهیگیری و ورزشی بکار برده شود.

بیشتر بدانید: قیمت خرید انواع پلی اتیلن عمده 

پلی اتیلن LDPE

پلی اتیلن سبک یا LDPE دارای ساختاری با شاخه‌های کوتاه یا بلند می‌باشد. چگالی این نوع پلی اتیلن کمتر است و برای کاربرد‌های خاصی تولید می‌شود. پلی اتیلن سبک شفاف است و سختی آن کمتر می‌باشد. این نوع پلی اتیلن نیز از انعطاف پذیری خوبی برخوردار است و در مقابل ضربه‌ها مقاومت بالایی دارد.

پلی اتیلن سبک در ساخت پلاستیک‌های زیادی بکار می‌رود که تولید کیسه زباله، بطری‌های دارو و مایعات از آن جمله می‌باشند. همچنین این پلی اتیلن در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی، روکش کابل، لوازم خانگی، اسباب بازی و وسایل پلاستیکی آزمایشگاه‌ها بکار می‌رود.

معایب پلی اتیلن سبک: این نوع پلی اتیلن‌ها در مقابل فشار دچار ترک خوردگی می‌شوند. پلی اتیلن سبک با اینکه در دماهای پایین بهتر عمل می‌کند اما در دماهای بالا سختی و مقاومت کمتری دارد. همچنین در برابر اشعه‌ی مضر خورشید این پلی اتیلن زودتر از بین می‌رود چون دوام کافی را ندارد. نفوذپذیری گاز‌های مضر مانند دی اکسید کربن به آن بیشتر می‌باشد. شدت اشتعال این پلی اتیلن‌ها بالا است.

پلی اتیلن LLDPE

این نوع پلی اتیلن دارای ساختار خطی است و شاخه‌های کوتاهی دارد که در موقع فشار یا کشیده شدن به آسانی در مقابل هم قرار می‌گیرند. مقاومت کششی این نوع پلی اتیلن خوب می‌باشد. در مقابل ضربات پلی اتیلن سبک انعطاف پذیری بالایی دارد. رنگ این نوع پلی اتیلن‌ها شیری و حالت آن‌ها شفاف است.

پلی اتیلن سبک خطی در فرآیند تولید و پردازش دود و بوی خاصی از خود انتشار نمی‌دهد و از جمله‌پلی اتیلن‌های تمیزمی‌باشد. این نوع پلی اتیلن‌ها درساخت آستر‌های صنعتی، پلاستیک‌های نگهدارنده مایع لباسشویی، فیلم‌هایی با کارایی بالا و کیسه‌های پلاستیکی به‌کار می‌رود.

معایب: این نوع پلی اتیلن‌ها در مقابل ضربه و فشار مقاومت چندانی ندارند. در مقابل نور آفتاب مقاومت آن‌ها کاهش می‌یابد.

خرید و فروش پلی اتیلن‌ها

پلی اتیلن‌ها مهم‌ترین مواد اولیه کارخانه‌‌های پلاستیک سازی هستند و در تولید وسایل مختلفی بکار برده می‌شوند. کارخانه‌های مختلف به این مواد نیاز اساسی دارند آن‌ها از خریداران اصلی پلی اتیلن‌ها می‌باشند. این مواد در فروشگاه‌های نزدیک به صنایع تولیدکننده بیشتر عرضه می‌شوند. مراکز مختلف پلی اتیلن‌ها را بصورت عمده از تولیدکننده‌ها خرید می‌کنند. تولیدکننده‌های این مواد فروشندگان عمده‌ می‌باشند که محصول خود را بصورت مستقیم عرضه می‌کنند.

خرید پلی اتیلن‌ها از تولیدکننده‌ها چون بدون واسطه‌ها انجام می‌گیرد بهترین روش می‌باشد و از نظر اقتصادی به صرفه‌تر است. علاوه بر این پلی اتیلن‌ها در فروشگاه‌ها‌ی محصولات پتروشیمی به وفور یافت می‌شوند روش فروش‌ آن‌ها بطور غیرمستقیم می‌باشد. در بخش‌های قبلی با کاربرد‌های پلی اتیلن‌ها آشنا شدید این مواد بر اساس نیاز خرید می‌شوند چون هر کدام برای ساخت پلاستیک خاصی کاربرد دارند. تولیدکننده‌ها‌ی پلاستیک‌ها هر کدام نوع و مقدار خاصی از پلی اتیلن‌ها را خرید می‌کنند.

دیگران خوانده‌اند: خرید و فروش عمده پلی اتیلن

نکات خرید پلی اتیلن‌ها

در خرید پلی اتیلن‌ها چند نکته حائز اهمیت می‌باشد. پلی اتیلن‌ها در هنگام انتخاب لازم است رنگ طبیعی داشته باشند. در صورتی که آن‌ها در مقابل نور آفتاب و نزدیک سایر مواد مضر نگهداری شوند کیفیت و رنگ طبیعی خود را از دست می‌دهند. پلی اتیلن‌هایی که تغییر یافته‌اند پلاستیک‌های باکیفیتی از آن‌ها ساخته نخواهند شد.

بنابراین بسیار مهم است که در خرید ویژگی‌های پلی اتیلن را بررسی کنید. در هنگام خرید پلی اتیلن‌ها حتماً باید علامت استاندارد داشته باشند چون تأیید و سالم بودن آن‌ها را نشان می‌دهد. این مواد را از برندهای معتبر و فروشگاه‌های قابل اعتماد خرید کنید.

بازرگانی آهیر عرضه کننده و تولیدکننده انواع پلی اتلین های باکیفیت و قیمت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. جهت خرید این محصولات و مشاوره بیشتر می توانید با کارشناسان ما در مرکز فروش تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۹۱۲۶۱۵۹۰۰۳

خروج از نسخه موبایل