صادرات مستقیم مواد پلی اتیلن توسط تولیدکنندهها افزایش یافته است. در این روش سود حاصل از صادرات برای شرکتهای تولیدکننده بیشتر میباشد. مواد پلی اتیلنی بیشتر به کشورهایی مانند چین، عراق و ژاپن صادر میشوند. صادرات این محصول اهمیت بالایی دارد و فضای رقابتی بین ایران و کشورهای مختلف ایجاد میکند.
پرفروشترین مواد پلی اتیلنی در صادرات پلی اتیلنهای سنگین، سبک و سبک خطی میباشند که هر کدام از آنها دارای گریدهای مختلفی هستند. پلی اتیلنها پلیمرهای پرکاربردی میباشند که در صادرات بیشتر مورد توجه قرار میگیرند. در این مقاله صادرات مواد پلی اتیلنی را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
پلی اتیلن نوعی پلیمر میباشد که از شکستن پیوند دوگانهی اتیلن و اتصال اتمهای کربن به یکدیگر تولید میشود. تولید پلی اتیلنها با کمک کاتالیزگرها انجام میشود. پلی اتیلنها دارای ساختار خطی یا شاخه دار میباشند که چگونگی ساختار در کاربرد آنها تأثیر دارند. این مواد دارای خواص مختلفی میباشند.
قدرت پردازش پلی اتیلنها آسان است و میتوان از آنها پلاستیکهای مختلفی تولید کرد. مواد پلی اتیلنی در انواع و رنگهای متنوعی تولید میشوند که برخی از آنها در صادرات بیشتر مورد توجه قرار میگیرند.
بیشتر بدانید: مواد اولیه پلی اتیلن چیست؟
پلی اتیلنهای سنگین، سبک و سبک خطی و گریدهای مختلف آنها در صادرات بسیار پرفروش هستند.
صادرات مستقیم مواد پلی اتیلن توسط شرکتهای پتروشیمی انجام میشود. آنها پلی اتیلنها را پس از تولید بدون واسطه به کشورهای خارجی صادر میکنند. تولیدکنندهها معمولاً تمایل دارند پلی اتیلنها را به این روش صادر کنند چون سود حاصل از صادرات آن بیشتر است. سود صادرات پلی اتیلنها در این روش تماماً نصیب تولیدکنندهها میشود. در حالی که اگر تولیدکنندهها صادرات پلی اتیلنها را به شرکتهای صادراتی و بازرگانان بسپارند سود حاصل را باید با آنها تقسیم کنند.
در روش مستقیم همهی مراحل صادرات از قبیل بازاریابی، پیدا کردن مشتری و ترخیص کالا توسط تولیدکنندهها انجام میگیرد. این روش برای تولیدکنندهها اهمیت بالایی دارد چون آنها برای تولید هزینهی خرید مواد اولیه و نیروی کار پرداخت میکنند. سود صادرات مستقیم با کم کردن هزینههای اولیه، تعرفههای گمرکی و حمل و نقل مشخص میشود.
صادرات پلی اتیلن برای تولیدکنندههای مختلف و اقتصاد کل کشور اهمیت بالایی دارد. ایران قطب تولید انواع مواد پلی اتیلن صادراتی است چون مواد اولیهی آن را دارد. کشور ما دارای منابع اولیهی پلی اتیلن میباشد و میتواند تولیدات خود را افزایش دهد. این شرایط مسیر صادرات مواد پلی اتیلنی را هموار میکند. صادرکنندهها باید از این فرصتها بهترین استفاده را ببرند تا پلی اتیلنهای بیشتری به کشورهای خارجی صادر کنند.
صادرات مواد پلی اتیلنی مانند هر کالای دیگری نیاز به طی مراحل خاصی دارد. همان طور که قبلاً اشاره کردیم در روش مستقیم این مراحل توسط شرکتهای تولید کننده انجام میگیرد.
مواد پلی اتیلن ایران به کشورهای قرقیزستان، روسیه، مالزی، ترکمنستان، چین، ژاپن، عراق، افغانستان، پاکستان، عراق و بسیاری از کشورهای دیگر صادر میشود. ویژگیهای مواد پلی اتیلن ایران سبب شده مشتریهای زیادی به خرید آن روی آورند. کشورهای زیادی در دنیا هستند که شرایط خوبی در تولید مواد پلی اتیلن ندارند. صادرکنندههای ایرانی از آنها بهعنوان بازارهای هدف برای صادرات مواد پلی اتیلن میتوانند استفاده کنند.
بازار جهانی مواد پلی اتیلن طبق آخرین آمار در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۴۰ میلیارد دلار بوده است. کارشناسان پیش بینی میکنند که این مقدار در سال ۲۰۲۷ به ۱۸۷ میلیارد دلار برسد. همچنین در جهان در سال ۲۰۲۱ حدود ۳۲/۱۰۹ میلیون تن مواد پلی اتیلن بین کشورها مبادله شده که انتظار میرود در سال ۲۰۲۷ مقدار آن به بیش از ۱۴۰ میلیون تن برسد.
کشورهای چین و ایالات متحدهی آمریکا بزرگترین تولیدکنندگان مواد پلی اتیلنی هستند. کشور ما از تولیدکنندگان بزرگ مواد پلی اتیلنی در منطقهی خاورمیانه است که مقدار صادرات سالانهی خود را هر سال افزایش میدهد. سهم صادرات پلی اتیلن ایران در بازار جهانی چندان زیاد نیست.
بازرگانی آهیر عرضه کننده و تولید کننده انواع پلی اتلین های باکیفیت و قیمت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. جهت خرید این محصولات و مشاوره می توانید با کارشناسان ما در مرکز فروش تماس بگیرید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۶۱۵۹۰۰۳