انواع لوله پلی اتیلن با توجه به چگالی و کارایی به دستههای مختلف تقسیم می گردند. از انواع این لولهها می توان به پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن سبک خطی و پلی اتیلن سبک اشاره کرد که هر یک از آنها دارای کاربردهای متفاوت و ویژگی های منحصر به فرد هستند.
پلی اتیلن ها در واقع لولههای پلاستیکی بسیار مقاوم میباشند که از آنها در صنایع مختلف بهخصوص حوزه کشاورزی و آب رسانی استفاده می شود. در این بخش میخواهیم شما را با انواع لولههای پلی اتیلن و کاربردهای آن ها آشنا سازیم.
آشنایی با انواع لوله پلی اتیلن
آشنایی با انواع لولههای پلی اتیلن به شما در انتخاب بهترین نوع این محصول با توجه به هدف خود کمک میکند. در حالت کلی لولههای پلی اتیلن به دو قسمت لولههای تک جداره و لولههای دوجداره تقسیم می گردند. هر یک از انواع آن دارای کاربردها و ظاهر متفاوت می باشند.
لوله های تک جداره پی اتیلنی
لولههای تک جداره پلی اتیلن از انواع لولههایی هستند که به آنها لولههای پلی اتیلن فشار قوی نیز گفته میشود. از این لولهها برای انتقال سیالات تحت فشار استفاده می گردد. در حقیقت نوع مواد اولیه و کاربرد آن در انتخاب بهترین نوع لوله پلی اتیلن تک جداره موثر می باشند. از مصارف آن می توان به حوزه کشاورزی اشاره کرد.
معمولا نصب لولههای تک جداره پلی اتیلنی برای آبیاری تحت فشار و آبیاری قطرهای استفاده میشود که در آنها حجم آب بسیار کم است. همچنین از این نوع لولهها برای انتقال آب آشامیدنی نیز استفاده میشود. لولههای سیستم های آتش نشانی از انواع لولههای پلی اتیلن تک جداره هستند. استفاده از این نوع لولهها در انتقال فاضلاب نیز مورد بحث قرار می گیرد اما استفاده از آنها از لحاظ اقتصادی به صرفه نخواهد بود.
لولههای تک جداره پلی اتیلنی بسیار سبک هستند. به همین دلیل حمل و نقل آن ها بسیار سهل و آسان است. این لولهها در برابر حرارت زیاد و برودت بالا مقاومت فوق العادهای دارند. همچنین میتوانند فشاری تا ۱۶ اتمسفر را تحمل کنند. نصب لولههای تک جداره پلی اتیلنی بسیار ساده است.
این محصولات در مقابل ضربه و مواد شیمیایی مقاوم هستند و میتوان از اتصالات مختلفی برای نصب آن استفاده کرد. لولههای های تک جداره دارای مرغوبیت فوق العاده هستند. این نوع محصولات را می توان در تمامی صنایع مورد استفاده قرار داد چرا که در برابر اشعه آفتاب و اوزون بسیار مقاوم هستند.
لولههای دو جداره پلی اتیلنی
لولههای دوجداره پلی اتیلن برای انتقال سیالات و فاضلاب بدون اعمال فشار داخلی استفاده می شود. این نوع لوله توانایی تحمل فشارهای بسیار بالایی دارد. به همین دلیل در صنایع مختلف مانند کشاوزی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال در هنگام ساخت پل و انواع راه از لولههای دو جداره پلی اتیلنی استفاده می شود.
این نوع لوله دارای ویژگی های منحصر به فردی است. از انواع ویژگی های لولههای دوجداره پلی اتیلنی می توان به عدم امکان ایجاد رسوب در داخل لولههای آن، مقاومت بسیار بالا در برابر انواع گازهای شیمیایی و حلال ها، داشتن وزن کم، عدم نیاز به هرگونه ماشین آلات سنگین، صرفه جویی در تمامی هزینههای وارده، عمر بسیار طولانی و تولید با استفاده از انواع تکنولوژی های به روز اشاره کرد.
مشخصات فنی لوله های پلی اتیلنی
مشخصات فنی لولههای پلی اتیلنی برای بسیاری از افرادی که در حوزههای مختلف مانند صنایع کشاورزی و آبیاری مشغول به فعالیت هستند بسیار مفید است. لولههای پلی اتیلنی بسیار پرمصرف هستند. این لولهها از خانواده ترموپلاستیک ها شناخته می شوند که قابلیت تغییر پذیری بسیار بالایی دارند.
از آنجایی که این لولهها مقاومت بسیار فوق العادهای دارند، از آنها بهعنوان یک جایگزین عالی برای لولههای چدنی و آهنی استفاده می شود. این لولهها در مقایسه با لولههای چدنی و آهنی مقاومت بسیار بالایی دارند.
بههمین دلیل در انواع پروژه های مربوط به گاز، آب و فاضلاب استفاده میشوند. از آنجایی که لولههای پلی اتیلنی دارای سطح صاف می باشند، دچار رسوب نشده و در نتیجه بههیچ عنوان پوسیدهنمیشوند. بههمین دلیل از آنها برای انتقال آب شرب و بهداشتی استفاده میشود.
لولههای پلی اتیلنی که دارای چگالی بالا هستند، انعطاف پذیری فوق العادهای دارند. از این رو بالاترین میزان استفاده را در انواع پلی اتیلنهای مختلف از خود نشان میدهند. لولههای پلی اتیلن دارای انواع مختلفی هستند که از این میان میتوان به لوله پلی اتیلن آبرسانی، لوله پلی اتیلن گازی، لوله پلی اتیلن فشار قوی، لوله پلی اتیلن غلافی، لوله پلی اتیلن فاضلابی، لوله پلی اتیلن آبیاری قطرهای اشاره کرد.
همچنین این محصول از نظر دانسیته و چگالی به سه نوع مختلف تقسیم می شود که عبارتند از پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن سبک خطی و پلی اتیلن سبک.
قیمت خرید و فروش لوله پلی اتیلن
قیمت خرید و فروش لولههای پلی اتیلن با توجه به نوع ماده اولیه که در ساخت آن ها مورد استفاده قرار میگیرد، متفاوت میباشد. لولههای پلی اتیلنی با توجه به نوع ماده اولیه مورد استفاده در تولید آنها به دو نوع پلی اتیلن PE80 و پلی اتیلن PE100 تقسیم میگردند.
در این میان نوع دیگری از پلی اتیلن وجود دارد که به نام پلی اتیلن PE63 عرضه میگردد. اما امروزه از آن جایی که این نوع پلی اتیلن دارای کیفیت بسیار کمی است، دیگر در صنایع مختلف مورد استفاده قرار نمیگیرد .
از آنجایی که مواد اولیه در ساخت لولههای پلی اتیلن دارای ترکیبات نفتی میباشند، میتوان گفت قیمت بهروز لولههای پلی اتیلن با توجه به قیمت جهانی نفت متفاوت است. همچنین از دیگر عوامل موثر بر قیمت لوله پلی اتیلن میتوان به استفاده از گرانولها اشاره کرد.
میزان استفاده از گرانول در هر کدام از لولههای پلی اتیلن با توجه به کاربرد و اندازه آن مختلف است که این امر می تواند باعث تغییر در قیمت خرید و فروش پلی اتیلن نیز گردد.
برای اطلاع از قیمت بروز لوله های پلی اتیلنی می توانید سایت آهیر را جستجو کنید و در آنجا قیمت ها را بیابید.
عوامل موثر بر قیمت فروش لولههای پلی اتیلن
از عوامل موثر بر قیمت فروش لولههای پلی اتیلن می توان به میزان فشاری که می توانند تحمل کنند و همچنین اندازه لوله اشاره کرد. همچنین کیفیت نیز بر قیمت محصول تاثیر گذار است. در زمان تولید لولههای پلی اتیلن، اگر از مواد دیگری نیز در تولید آن استفاده گردد، لوله تولید شده به منزله لولههای درجه دو خواهد بود و با قیمت بسیار پایین به فروش خواهد رسید. اما لولههایی که دارای کیفیت بالا هستند میزان فروش فوق العاده بالایی دارند.
در حالت کلی عوامل بسیار زیادی هستند که باعث شدهاند از لولههای پلی اتیلن به جای لولههای فلزی و بتنی استفادهشود کهاز این میان بهعوامل مختلف مانند داشتن طول عمر بالا، مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی، داشتن قیمت مناسب و عدم ایجاد نشتی در اتصالات اشاره کرد که این موارد باعث افزایش قیمت خرید و فروش لولههای پلی اتیلنی نیز شدهاند.
معمولاً از این لولهها در خطوط اصلی آبرسانی، خطوط انتقال مایعات سنگین، خطوط گازرسانی، آبیاری زمینهای کشاورزی، شبکههای فاضلاب با شبکههای زهکشی استفاده میشود.
سخن پایانی
بازرگانی آهیر عرضه کننده و تولید کننده انواع پلی اتلین های باکیفیت و قیمت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. جهت خرید این محصولات و مشاوره می توانید با کارشناسان ما در مرکز فروش تماس بگیرید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۶۱۵۹۰۰۳
سوالات متداول