همه چیز در مورد پلی اتیلن از جمله کاربرد و انواع آن در این محتوا بررسی خواهد شد. سوالی که ذهن اغلب شما مخاطبین گرامی را به خود مشغول می کند، این است که پلی اتیلن چیست و چه کاربردی دارد؟ باید بگوییم که پلی اتیلن یکی از پلاستیک های رایج و پرکاربرد در دنیا به شمار می رود. این ماده دارای ساختاری خطی بوده و نقش پلیمرهای افزودنی را برعهده دارد.
همچنین پلی اتیلن کاربرد و موارد مصرف متعددی در صنایع مختلف دارد. از جمله مهمترین کاراییهای این ماده در تولید کیسههای پلاستیکی، فیلم های پلاستیکی، بطری ها و… می باشد. همچنین پلی اتیلن به انواع مختلفی تقسیم بندی شده و سالیانه چیزی حدود ۱۰۰ میلیون تن از آن تولید می شود.
ورق پلی اتیلن جزو خانواده رزین پلی الفین می باشد و به عنوان پلاستیک های مصرفی رایج شناختهمیشود. این ماده بسیار مقاوم بودهو از قابلیت ارتجاع در گرما و حرارت بالا برخوردار است. به طور کلی، میتوان گفت که پلی اتیلن، هیدروکربن گازی بودهو ساخته شدهاز واحدهای اتیلن می باشد. ورق پلی اتیلن بسیار بادوام بودهو مقاومت بسیار خوبی در برابر خرد شدن و مواد شیمیایی مختلف دارد.
مزایا و ویژگی های خاص این ماده نیز سبب استفاده آن در صنعت های مختلف شدهو در صنایع متعدد پزشکی، غذایی، بستهبندی، پلاستیک و… مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین پلی اتیلن به صورت مات و شفاف و در متراژ و ضخامت های متفاوت ساختهو تولید میشود که هر یک، ویژگی های مختص به خود را دارند.
پلی اتیلن از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاصی برخوردار می باشد. از جمله:
مشخصات بالا سبب شده است که پلی اتیلن، یکی از پرمصرف ترین تولیدات دنیا به شمار رود. پلاستیک های تولیدی از پلی اتیلن در صنایع بسیاری استفادهمی شوند و مقاومت و استحکام این ترکیب، مهمترین دلیل آن میباشد.
پلی اتیلن سنتز شیمیایی اتیلن محسوب شدهو از نفت خام و گازهای طبیعی تولید میشود. لازم به ذکر است که نام اختصاری این ماده، PE می باشد. پلی اتیلن در گروه گرمانرم قرار دارد و با استفاده از پلیمریزاسیون گاز اتیلن تشکیل می شود. همچنین با کاتالیست و روش پلیمریزاسیون، میتوان اقدام به کنترل نمودن خاصیتهایی مانند چگالی، درجه شاخهای و شبکهای شدن، توزیع وزن مولکولی، وزن مولکولی و… نمود.
علاوه بر این، پلیمرهای با وزن مولکولی کم بهعنوان روانکننده استفادهمیشود. پلیمرهای با وزن مولکولی متوسط نیز واکس مخلوط پذیر با پروفین می باشند. در نهایت پلیمر با وزن مولکولی بالای ۶۰۰۰ نیز بیشتر در صنعت پلاستیک به کار می رود.
پلی اتیلن به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. به طور کلی انواع پلی اتیلن تولید شده در صنعت، شامل موارد ذیل می شود:
پلی اتیلن با چگالی متوسط در ساخت فیلمهای بستهبندی مختلف، تولید انواع لوله و اتصالات مخصوص آبیاری، ساخت پوشش های محافظ سطوح فلزی و… کاربرد دارد. همچنین ساخت روکش کابل های برق و مخابرات، پوشش و فیلم های محافظ، تولید قطعات پلاستیکی و… از مهمترین کاربردهای پلی اتیلن خطی با چگالی پایین محسوب می شوند.
پلی اتیلن سبک نیز مانند پلی اتیلن چگالی بالا در ساخت صنایع و محصولی متناسب با خود به کار میرود. به طور مثال، این نوع پلی اتیلن در ساخت قطعات پلاستیکی، ورق های پلیمری، الیاف، کیسههای پلاستیکی، لولههای پلی اتیلن و… کاربرد دارد. البته این موارد تنها چند نمونه از کاربردهای پلی اتیلن سبک می باشند و تنها در اینها خلاصه نمی شود.
پلی اتیلن شامل گریدهای تجاری مختلف بودهو هر یک، دارای کاربردهای مختص به خود می باشند. پلی اتیلن با چگالی بالا نیز کاراییهای منحصر به فرد خود را دارد. به طور مثال، از این ماده در تولید انواع اتصالات، مخازن پلی اتیلنی و لوله پلی اتلین استفاده می شود. همچنین ساخت قطعات پلاستیکی، جعبههای حمل و نقل، کیسههای بستهبندی، ظروف نگهداری مواد غذایی و… از دیگر کاربردهای پلی اتیلن با چگالی بالا به شمار میرود.
کاربرد پلی اتیلن در صنایع مختلف می باشد و موارد استفاده متعددی را شامل می شود.
فروش و استفاده گسترده از پلی اتیلن به دلیل مزایا و ویژگی های منحصر به فرد این ماده می باشد. به طور مثال:
بازرگانی آهیر عرضه کننده و تولیدکننده انواع پلی اتلین های باکیفیت و قیمت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. جهت خرید این محصولات و مشاوره بیشتر می توانید با کارشناسان ما در مرکز فروش تماس بگیرید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۶۱۵۹۰۰۳